anavet,cabinet veterinar,ambulanta veterinara,medic veterinar,urgente,cabinet veterinar,ambulanta veterinara,medic veterinar,taxi animale,terapie urgenta,animale,tuns caini,vaccinari caini,deparazitari animale,ecografie,analize de sange,nutritie canina, farmacie, harana organica bio pentru animale,cabinet veterinar,ambulanta veterinara,medic veterinar,taxi animale,livrare hrana animale,urgente veterinare,terapie urgenta,animale,tuns caini,pisici,vaccinari caini,deparazitari animale,ecografie,analize de sange,dermatologie la domiciliu,nutritie canina, mancare organica bio pentru animale
Bine ați venit la Ana Vet!
AnaVet este un serviciu veterinar mobil, care vă oferă servicii medicale de cea mai bună calitate, pentru animalele dumneavoastră în propriul cămin. Dacă companionul dvs. are nevoie de un consult, un vaccin, prezintă vreun disconfort sau o urgență de orice natură ne puteti contacta, iar noi in cel mai scurt timp ajungem la dumneavoastră, astfel îi asigurăm animalului liniștea și confortul de acasă.
Serviciul de ambulanță Ana Vet este acolo atunci cand aveți nevoie, în caz de urgență ajungem in cel mai scurt timp asigurând terapia de urgenta și stabilizarea animalului dunmeavoastră în cazurile critice, iar pentru diferite alte investigații clinice și paraclinice colaborăm cu alte clinici de prestigiu.
Despre noi, Bine ați venit la Ana Vet! - CLICK AICI PENTRU DETALII
In cazul în care aveți un animal agresiv și nu puteți să-l duceți la cabinetul veterinar, atunci noi venim in ajutor cu echipamentul din dotare care ne ajută la intervențiile de acest tip.
Vizită la domiciliu!
Facem vizite la domiciliu, ca să putem petrece mai mult timp alături de companionul dumneavoastră, totodată, veţi scăpa de disconfortul mersului la cabinet, de statul la rând, iar animalul nu mai este supus stresului de transport. AnaVet vine în ajutorul dumneavoastră scăpându-vă de aceste neplăceri.
Analizele de laborator sunt o problemă?
Nu aveţi timp suficient ca să faceţi analizele de rutina animalului dumneavoastră? Nimic mai simplu! Noi ne ocupăm de acest lucru, companionul dunmeavoastră nu va fi supus stresului din cabinet, el va rămane acasă, pentru că proba recoltată de noi, o vom duce la laborator, ca apoi în cel mai scurt timp sa aveţi rezultatele la dumneavoastră acasă.
Consiliere medicală doar pentru dumneavoastră!
Intenţionaţi să vă achizitionaţi un animal de companie şi nu ştiti ce să alegeţi?
Prietenul dumneavostră nu este mulţumit de hrana care o primeşte şi vreţi să faceti o schimbare?
Companionul dumneavoastră este putin supraponderal?
Vreţi ca pisicuţa sau căţeluşa dumneavostră să facă pui şi nu ştiţi care este momentul, vârsta optimă pentru acest lucru? Ei bine, noi vă putem ajuta, cu o părere, cu un sfat şi chiar cu o susţinere medicală. Nu trebuie decât să ne scrieţi la office@anavet.ro .
Despre noi, Consiliere medicală doar pentru dumneavoastră! - CLICK AICI PENTRU DETALII